«Μία ώρα πριν δεν υπήρχε τσάντα»

Μία σημαντική για τις έρευνες αποκάλυψη για το χρονικό διάστημα που τοποθετήθηκε η βόμβα έκανε στους αξιωματικούς κλιμακίου της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας που την επισκέφθηκαν χθες στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός η τραγική αφγανή μητέρα Ζάχρα Νατζάφι, η οποία έχασε τον 15χρονο γιο της, ενώ τραυματίστηκε βαριά η 11χρονη κόρη της στη φονική έκρηξη στα Πατήσια.
Η γυναίκα αποκάλυψε στην κατάθεσή της ότι.......
ήταν η δεύτερη φορά που περνούσε το μοιραίο βράδυ έξω από το κτίριο στο οποίο είχε τοποθετηθεί το παγιδευμένο σακβουαγιάζ. Πριν από μία ώρα, πηγαίνοντας βόλτα, είχε περάσει με τα παιδιά της από το ίδιο σημείο και δεν υπήρχε τίποτα. Όταν ξαναπέρασε, η εντεκάχρονη κόρη της είδε το σακβουαγιάζ. Ο αδελφός τής Χαμί το άνοιξε, είδε το ρολόι που χτυπούσε και πήρε το σακβουαγιαζ. Τότε έγινε η δυνατή έκρηξη που τον διαμέλισε και τραυμάτισε σοβαρά τη αδελφή του.

Η μητέρα, η οποία είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, πρόσθεσε ότι και τις δύο φορές που πέρασε έξω από το κτίριο δεν υπήρχε κανένας και δεν αντιλήφθηκε καμία ύποπτη κίνηση......



http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4568071&ct=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Neewz Readers