Ο νέος διαγωνισμός για 3.000 νοσηλευτές

Εντός του Απριλίου το υπουργείο Υγείας σκοπεύει να ξεκινήσει την επεξεργασία της νέας προκήρυξης πρόσληψης 3.000 νοσηλευτών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με τις πιστώσεις που έχουν δεσμευτεί από τον προϋπολογισμό του 2010.
Η προκήρυξη θα γίνει......

μέσω ΑΣΕΠ και θα αφορά τα δημόσια νοσοκομεία όλης της χώρας, ενώ ο χρόνος έκδοσής της τοποθετείται πριν από το φθινόπωρο. Προηγουμένως θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η έκδοση των αποτελεσμάτων της προκήρυξης 7Κ/2009, που αφορούσε στην πρόσληψη 2.987 υπαλλήλων σε φορείς του υπουργείου Υγείας. Ο όγκος των αιτήσεων (50.000 αιτήσεις) δυσχεραίνει το έργο της Ανεξάρτητης Αρχής, όμως οι ανάγκες κάλυψης των θέσεων είναι πιεστικές, με αποτέλεσμα να επισπεύδονται οι χρόνοι ανακοίνωσης των προσωρινών αποτελεσμάτων.

Το υπουργείο θα καλέσει μέσα στον επόμενο μήνα τα νοσηλευτικά ιδρύματα που ανήκουν στο ΕΣΥ να του γνωστοποιήσουν τις ελλείψεις τους, έτσι ώστε να καταρτίσει τους πίνακες με τις ειδικότητες και τον αριθμό των θέσεων και να τους αποστείλει στο ΑΣΕΠ για έγκριση.

Υπενθυμίζεται πως ο κάθε υποψήφιος νοσηλευτής των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ βαθμολογείται με βάση τους τίτλους σπουδών, την εμπειρία, τη γνώση ξένης γλώσσας, την εντοπιότητα και τα μόρια του Τεστ Δεξιοτήτων......

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11409&subid=2&pubid=10907060

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Neewz Readers