Μήνυμα κατά της βίας


Έκκληση για ειρηνικές διαδηλώσεις ενόψει της επετείου του θανάτου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου απηύθυναν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και τα κόμματα, την ώρα που περισσότεροι από 10.000 αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός για την αποτροπή επεισοδίων.......


Δεκάδες συγκεντρώσεις προγραμματίζονται για το Σαββατοκύριακο σε όλη τη χώρα στη μνήμη του Αλέξανδρου, ενώ υπό συμβολική κατάληψη τελούν πολλές πανεπιστημιακές σχολές και σχολεία.


Την βαθιά του πίστη στη νέα γενιά εξέφρασε σε μήνυμά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.


"Η δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου δεν ήταν μόνο μία απεχθής πράξη. Ήταν ένα δίδαγμα για όλους μας, πού μπορεί να οδηγήσει η αυθαιρεσία. Δεν ξεχνιέται και δεν μικραίνουν οι διαστάσεις της στο υποσυνείδητο της κοινωνίας και ιδιαίτερα της νεολαίας", τόνισε μεταξύ άλλων ο κ.Παπούλιας, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στην οικογένεια του άτυχου μαθητή.


"Εκφράζω ακόμη μία φορά την πίστη μου και τις ενοχές μου απέναντι στην νέα γενιά, στην οποία χρωστάμε την εξασφάλιση μιας δικαιότερης κοινωνίας. Ελπίζω ότι η μνήμη του Αλέξη θα τιμηθεί ειρηνικά γιατί αυτό είναι το ελάχιστο που του οφείλουμε όλοι".


http://www.skai.gr/articles/news/greece/%CE%9C%CE%AE%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%82%CE%B2%CE%AF%CE%B1%CF%82/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Neewz Readers