Βρέθηκε η λύση!


Τη λύση που θα βγάλει την ΑΕΚ από το αδιέξοδο φέρεται ήδη να έχει ήδη βρεθεί! Όπως αποκαλύπτει η «SportDay», ο Πέτρος Παππάς, ο Νίκος Νοτιάς, ο Πόλυς Χατζηιωάννου (μαζί με τον Γκίκα Γκούμα) και ένας νέος μέτοχος έχουν .....σχεδιάσει τον πλάνο σωτηρίας της «Ένωσης».

Αυτό είναι το πλάνο


1) Πότε θα μπουν, τι παλεύουν


Οι τέσσερις άνθρωποι θέλουν να ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος (εξετάζεται παράλληλα κάθε μεγάλο τιμολόγιο) και αναμένεται να ανοίξουν τα χαρτιά τους μετά το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου. Εκείνο που τους απασχολεί αυτή την περίοδο είναι πως κλείσουν τις σοβαρές εκκρεμότητες με τη Morgan Stanley, η οποία κρατά ενεχυριασμένες τις μετοχές της ΠΑΕ λόγω μη αποπληρωμής του ομολογειακού δανείου. Οι μέτοχοι θα προτείνουν την άμεση αποπληρωμή του δανείου, με σαφώς μικρότερο ποσό (αν και απολείπονται 5,7 εκατ. ευρώ, τα οποία έχουν οριστεί να πληρωθούν σε βάθος χρόνου).


2) Ποιοι θα συμμετάσχουν


Οι άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να σταματήσουν την… κατρακύλα της ΑΕΚ είναι ο Πέτρος Παππάς (ο οποίος ασχολήθηκε με την εύρεση ενός σχεδίου που θα εγγυάται τη σωτηρία της ΑΕΚ). Ο Νίκος Νοτιάς θα παραμείνει στην «Ένωση» και θα εξακολουθεί να την στηρίζει, κάτι που θα κάνει ο Πόλυς Χατζηϊωάννου μαζί με τον Γκίκα Γκούμα. Μάλιστα, «παίζει» η συμμετοχή-έκπληξη του Τάκη Κανελλόπουλου, ο οποίος δεν έχει λάβει ακόμα την οριστική του απόφαση


http://www.sport-fm.gr/article/210319

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Neewz Readers