Υποδιευθύντρια κατηγορείται για διαπόμπευση μαθήτριας


Υποδιευθύντρια γυμνασίου στη Θεσσαλονίκη κατηγορείται από τους γονείς 13χρονης μαθήτριας ότι «διαπόμπευσε την κόρη τους στο σχολείο», σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας.
Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε .......πριν λίγες ημέρες, όταν δυο αγόρια φλέρταραν τη νεαρή μαθήτρια και εκείνη έδειξε την προτίμησή της σε έναν.


Ο άλλος μαθητής θύμωσε και μαζί με έναν φίλο του ξεκίνησαν καβγά, με αποτέλεσμα η κοπέλα να τον χαστουκίσει. Η υπόθεση έφτασε στο συμβούλιο των καθηγητών, το οποίο αποφάσισε την αποβολή των μαθητών από το σχολείο.


Αυτό που ενόχλησε ιδιαίτερα τους γονείς της μαθήτριας είναι ότι οι καθηγητές απέβαλαν το κορίτσι για τρείς ημέρες, ενώ τα αγόρια μόνο για μια ημέρα.


Εκτός αυτού, η μητέρα της μαθήτριας ισχυρίζεται ότι την ημέρα της αποβολής η υποδιευθύντρια άρπαξε το κορίτσι από το χέρι και άρχισε να το περιφέρει από τάξη σε τάξη λέγοντας «αυτή είναι η συμμαθήτριά σας που πήρε αποβολή».


Για την υπόθεση έχει ήδη ενημερωθεί η εισαγγελέας ανηλίκων Θεσσαλονίκης, ενώ τη Δευτέρα η δικηγόρος της οικογένειας αναμένεται να καταθέσει μήνυση.


Στο μεταξύ, Ένορκη Διοικητική Εξέταση διενεργεί η διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.


http://www.i-live.gr/news-thessaloniki-students-accuses-teacher/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Neewz Readers