Ζαχαράτος VS Μενεγάκη «Ίσως είναι σε χρυσό κλουβί, στη γυάλα της βασίλισσας»


Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στο ραδιοφωνικό σταθμό Sfera 102,2 ήταν το απόγευμα της Τρίτης ο Τάκης Ζαχαράτος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την Έλενη Μενεγάκη και έδωσε τη δική του εκδοχή για την πτώση της Ελένης από την κορυφή των τηλεθεάσεων.
Η συζήτηση ξεκίνησε από τη Δέσποινα Βανδή με τον Τάκη Ζαχαράτο να δηλώνει ...........ότι «η Βανδή έκανε το ίδιο λάθος που έκανε η Μενεγάκη το καλοκαίρι. Πιο πολύ είναι στα περιοδικά ως νταντά στις παιδικές χαρές παρά στη δουλειά. Όταν αλλοιώνεις την εικόνα σου και δείχνεις πιο πολύ την νταντά και τα παιδιά και όλο αυτό, πώς μετά ο άλλος θα σε δει ως σέξι που θες να συναγωνιστείς κάποια μικρότερη; Μπαίνει μια άλλη εικόνα μέσα στην εικόνα που ήδη έχει ο καλλιτέχνης».
Αμέσως μετά, η Ναταλία Γερμανού ρώτησε τον Τάκη Ζαχαράτο αν είχε προβλέψει τις «δυσκολίες» που θα περνούσε η Ελένη με τις τηλεθεάσεις. Η απάντηση του Ζαχαράτου ήταν η εξής: «Νομίζω ότι η Μενεγάκη δεν ξεκούρασε τον κόσμο. Όταν έχεις 14 χρόνια και κάνεις εκπομπή και το καλοκαίρι σε βλέπουμε κάθε μέρα παντού και συνέχεια, και όταν είσαι το κορίτσι της διπλανής πόρτας και ξαφνικά είσαι στη λαϊκή με την τσάντα τη Gucci και τον bodyguard και το τζιπ και το καλοκαίρι είσαι στα τάδε κότερα και στη Μύκονο.... Δηλαδή όταν ο κόσμος έχει μια άλλη εικόνα για σένα... Καταλαβαίνω ότι της κοπέλας δεν της τα χάρισε κανείς, τα δούλεψε, τα έχει. Αλλά αυτό είναι μια δική της καινούρια πραγματικότητα. Αυτή η καινούρια Ελένη ήρθε να καπελώσει την προηγούμενη, γιατί δεν είναι η ίδια. Δεν είναι η ίδια Ελένη όταν ξεκίνησε. Έχει προφανώς περισσότερα χρήματα, κάνει άλλες παρέες και δεν έχει την απευθείας επαφή με τον κόσμο. Ίσως είναι σε ένα χρυσό κλουβί και δεν επικοινωνεί, κάνει παρέα με πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους και όχι με τον κόσμο. Έχει χάσει την αμεσότητά της με τον κόσμο, τι γίνεται έξω. Είναι στη γυάλα της βασίλισσας. Πιστεύω ότι είναι έξυπνη. Αν θεωρείται πτώση το ότι είναι δεύτερη, μια χαρά. Απλά μου δίνει την εντύπωση ότι έχει βαρεθεί αυτό που κάνει και δεν της δίνει χαρά. Απλά το κάνει. Δεν έχει ανανεώσει τη σχέση της με το αντικείμενό της. Θεωρώ ότι όταν βολεύεσαι και λες "πουλάω, το 'χω", αυτό σου ρίχνει το χαστούκι το δυνατό και δεν το 'χεις πάρει χαμπάρι. Δεν πρέπει ποτέ να θεωρήσεις δεδομένο τον κοσμάκη που έχεις απέναντί σου γιατί αυτός μας κρατάει όλους μας εκεί που είμαστε και ποτέ δεν πρέπει να υποτιμήσεις τον τηλεθεατή. Ούτε να τον βλέπεις με άλλο μάτι γιατί και αυτός θα σε δει με άλλο μάτι και θα κάνει ζάπινγκ».


http://www.yupi.gr/gossip/c14109/Zaxaratos_VS_Menegakh.html

1 σχόλιο:

  1. καλά τάπε ο Ζαχαράτος. Έτσι είναι ακριβώς. Και αυτό που δεν έχει καταλάβει η Μενεγάκη είναι ότι, τώρα το μόνο που τη σώζει, είναι να σταματήσει τώρα! Γιατί η πτώση της είναι ανεπανόρθωτη. Θα πάθει ότι και η Ρούλα. Και δεν θα βρει ούτε στο Σταρ γιατί εκεί είναι η Μελέτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Neewz Readers